Em dius en la teva parlant dels diaris que m’envias que per cert els vaig rebre ahir aqui Corunya, tots dos paquets; que es parla molt del premi Crexells que l’ha guanyat l’obra d’en Bertrana “L’hereu” i em dius que me la regalarás, et diré que no la compris perque ja la tinc, vaig comprar-la el darrer dia d’esser a Barcelona. Es veu que jo tinc el do d’adivinar ho aixo puig l’altre any, també avants de que s’adjudiques el premi, jo ja habia comprat l’obra que després va guanyar-lo que si no recordo malament er “Laura a la ciutat dels Sants”. De totas maneras si tens ganas de regalar-m’en alguna compra alguna d’en Oller que no la tinguem o bé “Naufrags” d’en Bertrana . De la Moncerda ja les tenim totas ja que a bordo tinc la que faltaba “la familia Asparo”. O pots comprar també “All i salobre” d’en Segarra.

Joan

La Corunya a 24 Desembre 1931

< Carta anterior

Carta posterior >

Comments are closed.