Com diuen els castellans “El gozo en un pozo”. Adeu siau illusions de passar el Nadal a Barcelona, haguera sigut massa felicitats i diuen que la felicitat no es d’aquest mon. Ja han cambiat el viatje, no sé encara quan serà, pero els rumors em fan creure que anirem a passar el Nadal al nort d’Espanya. Ahir tingui carta del Morris anuncianme entre altres cosas el cambi de viatje, pero sense dirme quin era el substitut. Jo que ja havia comprat aquell formatge que em digueres, las galetas i que estaba a punt de comprar un pernil serrano per celebrar l’alegria d’estar junts. Que hi farem, al menys desitjem que em toqui la rifa i poguem redimirnos d’aqueixes contrarietats que tan abundan.

Joan

San Juan de Aznalfarache, 4 desembre 1931

< Carta anterior

Carta posterior >

Comments are closed.