Es pot dir que acabem d’arrivar de fer un viatje de circunvalació aixis ho sembla, hem donat una volta com aquell que sent calor tencat a llur casa i pensa m’en vaig a donar un tomb per el carrer a pendre la fresca, aixis mateix hem fet, donem una volta per la Mediterranea, ens cansem, hi ens aturem a descansar tres dies a Sousse com qui se asseu en un banc que troba en ple carrer, anem a veure el cine al aire lliure, tot prenen-se un gelat i veure com la gent fa vida de platje en aquellas calurosas terras africanas, ens trobem amb amics, l’Alsina amb el seu Maria Dalme de R. Un cop feta la feina surtim de Sousse el dilluns tal com vaig telegrafiarte, viatje esplendit i en una matinada també hermosa fem escala a Bona perque el viatje no sigui tan llarg, hi passem set horas i altre vegada a empendre el cami de la carretera que porta a Porto-Pi.

Ton Joan
Palma a 21 Agost 1931

< Carta anterior

Comments are closed.